İSTANBUL / KARTAL - Bekir Topaloğlu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışman Rehber Öğretmen Gül Ağaçdan  tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik lise tanıtım gezileri gerçekleştirilmiştir.

Nis

KTS planı doğrultusunda; Nisan ayı içinde "Tartışarak Anlaşıyoruz" münazara etkinliği, "40 Kavram" ve "40 Şair 40 Şiir" etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlendi. Okulumuzda "Şiir Okuma Klipleri" etkinliği hayata geçirildi. Hazırlanan klipler okul web sayfamızda paylaşıldı.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Portalı'nda yer alan kazanım testleri, EBA Kazanım Değerlendirme Testleri öğrencilere teşvik edilir.

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Mrt

Okulumuzda Pi Günü Kutlamaları öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü

Mrt

Okulumuz 6. sınıflarından 6/A ie 6/B , 6/C ie 6/D arasında münazara yarışması yapıldı.

Şbt

" Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, Web araçları, dijital platformlar ve e-içeriklerin etkin kullanımı "

Şbt

Camilerde öğrencilerimizle sabah namazında buluşma

HAFTANIN AYET VE HADİSİ

MEVLANA HAFTASI PROGRAMI

7-17 aralık Mevlana haftası münasebetiyle 7-B sınıfı öğrencilerimizden Feyzanur Şişman ve 7-C sınıfı öğrencilerimizden Talha Doğanay'ın sunuculuk yaptığı Mevlana Haftası programımızı konferans salonunda gerçekleştirdik.

Programımız 7-C sınıfından Ahmet Enes Topal'ın Kuran tilaveti ile başladı.

7-A sınıfından Büşra Dua Akbaş ve Sibel Karaaslan Mevlana'nın şiirini okudu.

Müzik öğretmenimiz Gizem Alişan yönetiminde okul koromuz tarafından ilahi dinletisi gerçekleştirildi.

5.sınıf öğrencilerimiz tarafından "Gönülden Sevenler" adlı skecin canladırılması yapıldı.

Son olarak 7-C sınıfımızdan Mahmud Selim , Ammar Ramadan ve Enes Latif tarafından Sema gösterisi sergilenerek programımız sona erdi.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

6/A sınıfı öğrencilerimizden Kumsal ŞAHAN'ın sunuculuğunu yaptığı 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması okulumuzda Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programı hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Melike SOLAK,günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yaptı.

Etkinlikte 7/C sınıfı öğrencimiz Ahmet Enes TOPAL Kuran-ı Kerim okudu.

5/A sınıfı öğrencimiz Zeynep KEÇECİ Öğretmenler Günü konulu şiirler okudu.

Okul Aile Birliğimizin ikramlarıyla ve öğretmenlerimize özel hazırlanan hediyelerin takdimiyle porgram sonlandı.

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Din Kültürü Öğretmenimiz Ferhat DALBUDAK, öğretmenlik mesleğini icra eden bu uğurda şehit olan tüm öğretmenlerimiz ve geçmişleri için dua etti.

Kas

Afet anlarında okullardan tahliye tatbikatı yapıldı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım 2022.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgi,saygı,özlem ve rahmetle anıldı.