İSTANBUL / KARTAL - Bekir Topaloğlu İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda 8. Sınıf Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden öğrencilerimize yönelik LGS hazırlık çalışmaları kapsamında deneme sınavı yapıldı.

Şbt

6 şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk.Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından duamızı gerçekleştirdik.

Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın mekanları cennet, yakınlarının başı sağ olsun.

Ock

Okulumuzda Gazze'ye yardım amacıyla "Dürüstlük Manavı" etkinliği düzenlendi. Satıcısı olmayan bu manavımıza katılımda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kudüs Programı Öğrencilerimize Kudüs bilinci kazandırmak amacıyla okulumuz konferans salonunda Kudüs Programı gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, skeç, şiir, sinevizyon gösterisi ve koroyla devam eden programımız , Gazzeli kardeşlerimiz için yapılan duayla sona erdi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

19 Aralık Salı günü okulumuzda yapılan Filistin'e Destek Kermesi'mizden elde edilen gelir İHH İnsani Yardım Vakfı'na Filistin'e gönderilmek üzere teslim edilmiştir. Verdiğiniz tüm maddi ve manevi destek için Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği olarak teşekkür ederiz.

Ock

Filistinli kardeşlerimize destek amacıyla düzenlediğimiz "Filistin'e Destek Kermesi"mizi velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle beraber geçerkleştirdik. Bekir Topaloğlu İHO Ailesi olarak gerek birbirinden güzel yiyecekleriyle, emekleriyle maddi ve manevi destekte bulunan tüm velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Öğrencilerimizin davranışlarının sonucunu yaşamasını sağlayabilmeleri, işbirliği yapabilmeleri, sosyal ilişkileri ve iletişim kurabilme becerilerinin gelişmesi gibi olumlu katkıda bulunabilecek “Olumlu Davranış Geliştirme Programı”nı uygulamaya başladık.

Bu süreçte öğrencilerimizden hem kendileri hem de sınıf ortamları için belirlediğimiz kriterlere uygun davranış sergilemelerini bekliyoruz. Belirlediğimiz bu kriterlere en uygun davranış gösteren sınıflarımız hem haftalık hem de aylık olarak ödüllendiriliyorlar. Okulumuz ve öğrencilerimiz için faydalı sonuçlar verebileceğini düşündüğümüz projemiz tüm heyecanıyla devam ediyor.

İşte bu Haftanın sınıfları

5.Sınıflardan 5/B